Happy clients

"Bij Isabelle kom je tot rust, deze lieve engel brengt zoveel liefde tijdens de behandeling, dat je er zou willen blijven in de sfeer . Geeft duidelijke uitleg wat er zal gebeuren, vraagt zelfs of er bepaalde plaatsen op het lichaam gevoelig zijn voor aanraking en houd daar respectvol rekening mee. Fijne frisse ruimte. Bij "bloomisa" kom je goed terecht. Een aanrader als je zoekt voor een  reiki behandeling."

“Ik ben voor de 1ste keer langs geweest voor een reiki behandeling en werd er zeer vriendelijk ontvangen door Isabelle. 

Een lieve en rustige dame. Bij Isabelle voel je je onmiddellijk op je gemak. 

Ze gaat professioneel te werk en geeft u de nodige uitleg. 

De behandeling is een zalige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. 

Kortom een absolute aanrader en ik kom graag een volgende keer terug.” 

 “Liefste Isa, de behandeling was zeer aangenaam en door jouw oprechte en liefdevolle warmte voel ik mij volledig zen, wat niet altijd makkelijk is in een druk bestaan. Je geeft me energie alsook een gevoel van innerlijke rust. Je bent top op alle gebied. Zeker voor herhaling vatbaar!“

"Ik worstelde al enige tijd met wat lichamelijke problemen. Ook voelde ik mij niet meer zo goed in mijn vel. De eerlijkheid gebied mij om te zeggen dat ik in het begin  mij vragen stelde bij een Reikibehandeling. Na enige tijd  twijfel dacht ik bij mezelf: "Baat het niet dan schaadt het niet". Ik kwam voor de eerste keer in contact met Reiki bij Isabelle. Zij gaf mij de nodige uitleg en beantwoorde al mijn vragen. Ik voelde mij direct op mijn gemak. Je voelt gewoon dat ze gepassioneerd is in wat ze doet en de mensen graag wil helpen. De behandelruimte is voor mij heel ontspannend, verduisterd met de nodige muziek en aangepaste geurtjes. Ondertussen heb ik al vijf Reikihandelingen ondergaan. Ik voel mij een stuk beter en ik blijf komen want uiteindelijk is zelfzorg heel belangrijk! Bedankt Isabelle!"

"Isabelle geeft Reiki vanuit een pure intentie door én daardoor ervaar ik Reiki bij haar als een moment voor mezelf, om even in de diepte te gaan voelen wat er gevoeld mag worden. Ik zakte heel diep weg en kwam zo in contact met een diepere staat van zijn. Die bracht me helderheid en zachtheid in een moeilijk moment. Bedankt."

"Ik had nog niet echt reiki ervaren. Bij Isabelle voelde ik me direct op m’n gemak, ik voelde me als een koningin. Ze zorgde er voor dat ik zo comfortabel mogelijk lag, volgens wat ik nodig had. De ruimte is zeer gezellig en sfeervol ingericht, met passende muziek. Isabelle doet alles op een rustig tempo en neemt echt tijd voor je. Ik zat bij aanvang teveel in m’n hoofd, zij merkte dit op en hielp me ontspannen. Ze zorgt dat de energie echt kan gaan stromen. Ik voelde me helemaal warm worden, een goed teken. Het gebruik van een klankschaal tussendoor bracht zalige tintelingen teweeg. Ik vond het heel fijn dat er na de sessie nog tijd was om na te bespreken. In de dagen nadien voelde ik nog het effect van de reiki, meer ontspannen, meer rust in mezelf, bewuster omgaan met situaties, meer in het moment staan. Zo deugddoend! Bij Isabelle ben je letterlijk in goede handen!"

"Ik mocht onlangs van Isabelle een zeer mooie reiki sessie ontvangen. Ik werd warm onthaald, het inleidend gesprek vond ik zeer nuttig en dan de sessie op zich ‘WAUW’ ✨✨✨ Terwijl ik diepe ontspanning en rust ervaarde flitsten de beelden door mijn hoofd. Ik voelde mij nadien zeer ontspannen, gegrond, in verbinding met mezelf en mijn lichaam en ging met mooie inzichten naar huis. Dank u Isabelle ❤️"

"Mijn eerste reiki sessie met Isabelle was op het magische eiland Ibiza. Tijdens de "Magical woman" retreat stond Isabelle in voor de reiki sessies en ondersteuning voor de groep. De ervaring was fantastisch! Het was niet mijn eerste reiki sessie, dus ik wist hoe het te werk ging, maar de omgeving en de andere aanpak was super positief. De reiki vond plaats in de natuur en de krekels waren zeer actief tijdens de sessie. Isabelle heeft haar naam zeker niet gestolen. Ik vond het een super aangename ervaring en kan met zekerheid zeggen dat ik Isabelle nog ga opzoeken voor vervolgsessies in de toekomst. Ze is ook een super zachte dame. Ik kon haar vertrouwen met de emoties die de reiki sessie los maakte en heb ontzettend veel gehad aan de ondersteuning die ze gaf tijdens het retreat."

"Mocht je dit willen ervaren een unieke sessie bij Isabel, daar ben je veilig en liefdevol omarmt. Je komt dingen te weten over jezelf dat dat het gewoon verbluffend is. Ik voel me gelukkiger te weten dat dit niet het einde is. Dat we al veel hebben doorstaan in dit leven en het vorige, dat we uniek zijn. En hoe alles synchroniseert zoals bij een passage uit een boek dat ik voor de eerste keer lees bijna hetzelfde heb gezegt tijdens mijn sessie. Ik zeg spring erin en word verrast.
Mijn healing op mijn lichaam. Ik voelde wel warmte  en tinteling op verschillende plaatsen waar het nodig was.
Bij Isa zit je goed.💜"

"Een tijdje geleden mocht ik bij Isabelle langsgaan voor een QHH en hoewel ik dat best wel spannend vond, was het een ontzettend mooie ervaring. Ik was op voorhand heel erg bezig met de controle loslaten en of ik me wel zou kunnen/durven laten gaan. Achteraf gezien zorgen voor niets. Isabelle stelde me meteen gerust en het warme en duidelijke intakegesprek zorgde ervoor dat ik al snel op mijn gemak was en kon ontspannen. Isabelle stelde me regelmatig gerust en gaf een duidelijke uitleg over het verloop van de sessie. Het voelde echt als een warme bad van liefde waar ik me even in mocht wentelen. De sessie op zich is echt zo bijzonder. De inzichten en lessen uit het verleden hebben mij enorm veel geleerd en maken dat ik nu beter in staat ben om patronen te herkennen en zaken los te laten. Het feit dat je nadien het audiofragment toegestuurd krijgt om alles nog eens rustig te herbeluisteren is echt een grote meerwaarde want er komt heel veel info op korte tijd op je af. Ik kan deze bijzondere ervaring bij Isabelle aan iedereen aanraden als je klaar bent om een nieuwe laag van jezelf te ontdekken. Dankjewel Isabelle voor deze bijzondere sessie! Debora"

"Liefste Isa, ik ken je nu al een tijdje  en voor mij ben jij één van de meest lieve en warme personen die ik ken. Dit zijn natuurlijke  kwaliteiten die  nog meer  naar boven zijn gekomen in de vrouwen cirkel.


Fiona, jou ken ik natuurlijk nog niet maar je handen voelden zo oprecht en warm aan. 

Het kan dan ook, niet anders dat de combinatie van beide dames je een SUPER gevoel geven, gekenmerkt door liefde en steun. Oprechte dikke merci." 

"Goeiemorgen Belle, jullie nog eens SUPER bedankt. Jullie hebben dat echt terug fantastisch gedaan en zijn zeer goed op elkaar ingespeeld.