Hypnose (QHH)

Als hypnose behandelaarster combineert Isabelle meditatieoefeningen met hypnose technieken om zo met het onderbewuste van haar cliënten contact te maken. Deze toestand van hypnose maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot de belangrijkste en meest relevante levenservaringen. Tijdens deze diepe ontspanning ontvangen cliënten inzichten in hun huidige leven, namelijk waar de oorsprong ligt van hun huidige belemmeringen, zwaktes, mentale en emotionele problemen, angsten, gedragspatronen, enz. De oorsprong kan worden teruggevonden in de kindertijd, maar ook in een ver verleden. 


Niet alleen kun je je verleden, toekomst en parallelle levens verkennen, maar je hebt tevens de mogelijkheid om jezelf in de toekomst te ontmoeten, ook bekend als je Hogere Zelf/Onderbewuste. Dit biedt onschatbare begeleiding en heling. 


Dit is een krachtige methode om jouw persoonlijke groei en genezing te versterken en om opnieuw verbinding te maken met jezelf en een hoger niveau van bewustzijn te bereiken. Dit wordt bereikt door terug te keren naar verschillende vorige levens, andere dimensies en het onderbewustzijn. Tijdens de sessie gaan we op onderzoek uit en, indien nodig, laten we los en helen, zodat jij het beste leven kunt leiden en ervaren. 

 
Als je klaar bent om fysieke, emotionele en spirituele genezing te ondergaan en diepgaande inzichten te ontvangen, aarzel dan niet om een hypnosesessie te boeken. Hiermee begin je jouw helende reis, een weg naar persoonlijke groei en transformatie. 

Wat is het Onderbewust? Wat is het Hoger Zelf waarmee we verbinding maken in een Quantum Healing Hypnose sessie?

Isabelle legt dit graag uit: zie je Hogere Zelf als een toekomstige versie van jezelf! Terwijl je jezelf een weg baant door de ervaringsschool van ons melkwegstelsel, reis je door verschillende leerklassen, totdat je op een gegeven moment, vlak voordat je afstudeert en naar de volgende school gaat, terugkijkt in de tijd om jezelf een heel kostbaar geschenk te geven. Dit geschenk bestaat uit toegang tot alle kennis en begrip die je gaandeweg hebt opgedaan. Het is alsof je in de tijd terugreist naar je tienerzelf en een magische walkietalkie hanteert waarmee je het kunt helpen bij het navigeren door alle uitdagingen die je al hebt voltooid. De tienerzelf ben jij op dit moment, de volwassene en de toekomstige volwassen zelf dat met je omgaat. De magische walkietalkie is je Hogere Zelf. Dit heeft alleen zin als je de tijd ziet als een niet-lineaire constructie waarin alles werkelijk tegelijkertijd gebeurt, in een heel ruimtelijk Nu. Je kunt de walkietalkie gebruiken en toegang krijgen tot de kennis en de wijsheid van je Hogere Zelf door een veranderde bewustzijnsstaat binnen te gaan en af te stemmen op hun frequentie. En dit is precies wat er gebeurt in kwantumhypnosesessies. 

Wat doet Quantum Healing Hypnose? 

 • Ontdek welke vorige levens je hebt geleefd. 
 • Kom in contact met jouw hogere zelf, het onderbewuste en je gidsen. 
 • Begrijp waarom je bepaalde klachten ervaart. 
 • Krijg inzicht in waarom je leven op dit moment loopt zoals het loopt. 
 • Ontvang diepgaande inzichten over je ware zelf. 
 • Ontdek je levensdoel in dit huidige bestaan. 
 • Ervaar helende energieën en zuiveringen. 

Wat gebeurt er op het einde van een hypnose sessie? Healing? 

Isabelle sluit de sessie af met een volledige energetische lichaamsscan. Het onderbewuste heeft het vermogen om diverse problemen in het energetische of fysieke lichaam op te sporen, te identificeren en de oorzaken uit te leggen, of het nu gaat om het huidige leven of een vorig leven. Vervolgens vraagt ze aan het onderbewustzijn of het gepast is om te genezen, en indien dat het geval is, vindt de genezing onmiddellijk plaats, zonder dat medicatie, chirurgie of pijn nodig is. De healing kan alleen plaatsvinden als de persoon zelf bereid is om genezen te worden en als dit niet interfereert met toekomstige doelen en/of lessen in het leven.

Veel gestelde vragen? 

 • Is hypnose gevaarlijk?  In een hypnose behandeling gaat men heel zorgvuldig te werk. Het doel is uw welzijn te verbeteren
 • Zal ik in hypnose gaan? Iedereen kan onder hypnose gaan. Je doet dit zelfs meerdere malen per dag zonder dat je er zelf van bewust bent
 • Wat doe  je voor de hypnose sessie?  Zorg dat je de dag van de sessie rustig  bent. Neem een moment van ontspanning . Voor sommigen kan dat  meditatie, yoga of een korte wandeling zijn. Draag comfortabele kledij en zorg dat je goed gehydrateerd bent. Nuttig geen  zware maaltijd.  Neem rustig de  tijd om op de afspraak aanwezig te zijn.

Voor wie niet? 

 • Personen die niet kunnen ontspannen of focussen.
 • Personen die zware medicatie innemen
 • Personen met een dubbele persoonlijkheid (dissociatieve identiteitsstoornis (DIS) 
 • Minderjarigen

Prijzen

HYPNOSE (QHH):

Prijs per sessie:   255 euro 

Prijs per sessie met extra opties:  333 euro

OPTIES:  Verschillende keuze mogelijkheden naar uw behoeven:
- een rustgevende ademhaling sessie (11.5 euro)
- een diepgaande begeleide meditatie (11.5 euro)
- een ontspannende reiki behandeling voor nog meer diepgang en relaxte Regressie Hypnose sessie.  (60 euro)

 
Voor meer informatie kun je contact opnemen via WhatsApp en jezelf op de wachtlijst laten plaatsen.

Een afspraak inplannen doe je:

- telefonisch of via WhatsApp: 0496 079625 

- per mail: [email protected]
- via de online agenda