Hypnose


Als Hypnose behandelaarster combineer ik meditatieoefeningen met hypnose technieken om zo met je onderbewuste contact te maken. Deze toestand van hypnose maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot de belangrijkste en meest relevante levenservaringen. Tijdens deze diepe ontspanning ontvangt je inzichten in je huidig leven, nl. waar de oorsprong zit van uw huidige belemmeringen, zwaktes,
mentale en emotionele problemen, angsten, gedragspatronen enz. De oorsprong kan terug gevonden worden in de kindertijd maar ook in een ver verleden.

Je kunt niet alleen je verleden, de toekomst en parallelle levens verkennen, maar je hebt ook de mogelijkheid om jezelf in de toekomst te ontmoeten (alias je Hogere Zelf/Onderbewuste) en onschatbare begeleiding en heling ontvangen. 

Het is een krachtige manier om jouw persoonlijke groei en genezing te bekrachtigen. Om terug verbinding te maken met jezelf en een hoger niveau van bewustzijn te bereiken. Dit  door middel van terug te keren naar diverse vorige levens, andere dimensies en het onderbewustzijn. Via de sessie gaan we op onderzoek, waar nodig kunnen we loslaten en helen, zodat jij het beste leven kan gaan leiden/beleven.
  
Als je klaar bent om een fysieke, emotionele en spirituele genezing te  ervaren, diepgaande inzichten te ontvangen, .... 
Boek een Hypnose sessie en begin jouw helende reis, een weg naar persoonlijke groei en transformatie.


Heb je vragen? Of wens je bijkomende informatie?
  ikrekelbergh@gmail.com -- 00324996079625.

Wat is het Onderbewust? Wat is het Hoger Zelf waarmee we verbinding maken in een QHH sessie?


Ik leg het graag zo uit: kijk naar je Hogere Zelf als een toekomstige versie van jezelf! 
Terwijl je jou een weg baant door de ervaringsschool van ons melkwegstelsel, reis je door verschillende leerklassen, totdat je op een gegeven moment, vlak voordat je afstudeert en naar de volgende school gaat, je kijk terug in tijd om  jezelf een heel kostbaar geschenk te geven. Dit geschenk bestaat uit toegang tot alle kennis en begrip die je gaandeweg hebt opgedaan. Het is alsof je in de tijd terugreist naar je tienerzelf en een magische walkietalkie  hanteert  waarmee je het kunt helpen bij het navigeren door alle uitdagingen die je al hebt voltooid. De tienerzelf ben jij op dit moment, de volwassene en de toekomstige volwassen zelf dat met je omgaat. De magische walkietalkie is je Hogere Zelf.  Dit heeft alleen zin als je de tijd ziet als een niet-lineaire constructie waarin alles werkelijk tegelijkertijd gebeurt, in een heel ruimtelijk Nu. Je kunt de walkietalkie gebruiken en toegang krijgen tot de kennis en de wijsheid van je Hogere Zelf door een veranderde bewustzijnsstaat binnen te gaan en af ​​te stemmen op hun frequentie. En dit is precies wat we doen in kwantumhypnose sessies. 


Wat doet Quantum Healing Hypnose? 


  • Je komt te weten welke vorige levens je hebt geleefd.
  • Je komt in contact met jouw hogere zelf/ het onderbewuste/ je gidsen. 
  • Je komt te weten waarom  je bepaalde klachten ervaart.
  • Je komt te weten waarom je leven  loopt  zoals het  nu is.
  • Je krijgt inzichten over wie je werkelijk bent.
  • Je krijgt inzichten wat je doel is dit leven.
  • Je ontvangt helende energieën en zuiveringen. 

Wat gebeurt er op het einde van een hypnose sessie? 

Healing 

Ik eindig de sessie met een volledige, energetische lichaamsscan. Het onderbewuste heeft het vermogen om diverse problemen in het energetisch of fysieke lichaam op te sporen, te identificeren en de oorzaken uit te leggen, of het nu gaat om het huidige leven of een vorig leven. Het onderbewustzijn wordt dan gevraagd of het gepast is om te mogen genezen, wat, als dat zo is, onmiddellijk gebeurt zonder dat er medicatie, chirurgie of pijn aan te pas komt.  De healing kan enkel plaatsvinden als de persoon wil worden genezen worden en als het niet in de weg staat van toekomstige doelen en/of lessen in het leven.  

 

Heb je vragen? Of wens je bijkomende informatie?
 
ikrekelbergh@gmail.com -- 00324996079625.