Wanneer kan er geen Reiki behandeling gegeven worden?


Als u onder behandeling bent van een arts voor bijvoorbeeld hartklachten, kunt u beter geen Reiki behandeling ondergaan. Personen met een getransplanteerd orgaan kunnen geen Reiki ondergaan. 

 

Let ook op bij behandeling van botbreuken. Het bot moet eerst gereduceerd zijn door een arts alvorens ik Reiki mag geven. Daarna kan er Reiki gegeven worden voor de bevordering van het herstel. 

 Reiki mag niet uitgevoerd indien u medicijnen neemt die bevorderend zijn voor uw gezondheid. Heel vaak kan uw medicatie sneller worden afgebroken door het lichaam dan het ze kan opnemen. Hierdoor is het belangrijk dat u de geneesmiddelen niet net voor de behandeling inneemt, maar dit wordt verder besproken tijdens het intakegesprek. 

 

Voor en na een Reiki behandeling is het aangeraden om geen alcohol te nuttigen.  Ik werk graag met een schone en zuivere energie. Om de energie zo goed mogelijk haar werking te laten doen, is het beter een dag (liefst twee dagen) van te voren geen alcohol en/of drugs te drinken/gebruiken