Cirkels 


Samen met  Collega Fiona Ooms, organiseert Isabelle vrouwencirkels. 

De vrouwencirkel is een bijeenkomst speciaal ontworpen voor vrouwen, waar gelijkgestemde individuen samenkomen in een veilige en ondersteunende omgeving. Tijdens deze bijeenkomsten delen vrouwen hun ervaringen, verhalen, inzichten en emoties met elkaar. De vrouwencirkel is een plek waar vrouwen kunnen verbinden, leren, genezen en groeien. 
 
In deze cirkels kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen, zoals zelfzorg, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, gezondheid, en vele andere zaken die belangrijk zijn voor vrouwen. De vrouwencirkel biedt een ruimte voor openheid, luisteren en delen, zonder oordeel. 
 
Het is een plek waar vrouwen steun bij elkaar vinden, hun stem kunnen laten horen, en waar ze empowerment en begrip ervaren. Het doel van een vrouwencirkel is om vrouwen in staat te stellen zichzelf te ontdekken, te groeien in hun persoonlijke leven en om sterke, betekenisvolle connecties te vormen met andere vrouwen. Mocht u meer informatie willen ontvangen, aarzel niet om contact  op te nemen.
Wens  je op de wachtlijst te staan? Geef een seintje? 
Stuur ons gerust een e-mail of een bericht.

Dit kan via email: [email protected] 
via whatsapp  0496 079625
via instagram: Bloomisa_Reiki of Fiona.Bart

Meditatiecirkel:

Een meditatiecirkel is een bijeenkomst waar mensen samenkomen om gezamenlijk te mediteren en innerlijke rust en stilte te ervaren. Isabelle creëert  een veilige en vredige omgeving waar deelnemers zich kunnen ontspannen en focussen op hun ademhaling en gedachten. Het doel van een meditatiecirkel is om innerlijke rust en balans te vinden, stress te verminderen en een diepere verbinding met zichzelf te ervaren. 

Prijs per sessie:  15 euro 

Vrouwencirkel:

Een vrouwencirkel is een bijeenkomst speciaal voor vrouwen waar gelijkgestemden samenkomen om te delen, te leren en te groeien. Het biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar vrouwen hun ervaringen en emoties kunnen delen zonder oordeel. Het doel is empowerment, verbinding en persoonlijke groei.

Prijs per sessie:  30 euro 


QHH cirkel:

Een regressie hypnosecirkel is een bijeenkomst waar een klein groepje mensen samenkomen om regressie hypnose te ervaren. Dit kan ook dienen als voorbereiding naar een individuele hypnose sessie met Isabelle. Zij creëert een rustige en veilige omgeving waar deelnemers worden begeleid om terug te gaan naar eerdere herinneringen en ervaringen in hun onderbewustzijn. Regressie hypnose kan helpen bij het verkennen en begrijpen van diepere emotionele blokkades, trauma's en het bereiken van innerlijke vrede. 

Prijs per sessie:  50 eur

Vrouwencirkel 31 maart 2023

Thema "Zelfliefde"

Vrouwencirkel 23 juni 2023

Thema "Kracht"

Vrouwencirkel 18 oktober 2023

Thema "loslaten"

Bliss cirkel 6 december 2023

Thema "go with the flow"

aankomende cirkel  

Datum nog niet vastgelegd, datum volgt nog.

Wil je er volgende keer bij zijn? 

Meld je hier aan.

- telefonisch of via WhatsApp: 0496 079625 

- per mail: [email protected]